måndag 2 december 2013

Kapitel 2

Ett kapitel där folk kommer närmare. Närmare både på det mer intellektuella planet såväl som det fysiska....


Beo var en skicklig och intensiv läsare. Genom att vara en mästare på att skumläsa så plöjde han genom hela första delen av tidskriften innan det blivit riktigt mörkt.

När det började skymma så passade han på att tända upp i den nya eldstaden. Snart så glödde och brann det mysigt en härlig brasa. Och det var inte det enda som glödde. Det verkade som om något hade tännts mellan Zita och Zero, som blivit riktigt kärvänliga mot varandra.

Ingen vet vad som försiggick i hundkojjan, eller vet vi? ;-) 

Zita tycktes trivas med att ligga och slappa ute i naturen. Helt nöjd med att bara vara och att titta på stjärnorna...
Inomhus började Saga att göra sig redo för natten. Innan hon kröp ner under det varma täcket så sände hon en tacksamhetens tanke till sin gammel-gammel-farmor Eulalia som hade tagit beslutet att flytta ut hit till Moonlight Falls. Det var mycket länge sedan nu, men det var så det hela började och det var så Saga för bara 3 månader sedan fick möjligheten att möta mannen i sitt liv - Beo.

Till en början så visste hon inte om hon drömde eller var vaken. Det hela var taget som en av hennes mest heta erotiska drömmar. Varsamma händer, valkiga av hårt arbete, som rörde vid de allra känsligaste delarna av hennes hud. Mjuka läppar som fann hennes allra hemligaste njutningspunkter. Ett dovt vällustigt morrande när hon försökte undkomma den utsökta tortyren, samtidigt som hennes kropp krävde mer. Sedan så öppnade hon ögonen och såg rakt in i ett par gyllene, vilda ögon, som var samtidigt så farliga men också ömsinta. De tillhörde HENNES man, hennes själsfrände och hon visste att detta inte var en dröm utan en erotisk verklighet.


Och så lade sig lugnet över den lilla familjen återigen....






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar